Мога ли да изтрия акаунта си?
Да, можете да изтриете акаунта си и всички свързани данни от менюто с настройки. Това действие е необратимо и ще премахне целия ви напредък и покупки.
Да, можете да изтриете акаунта си и всички свързани данни от менюто с настройки. Това действие е необратимо и ще премахне целия ви напредък и покупки.