Îmi pot șterge contul?
Da, îți poți șterge contul și toate datele asociate din meniul de setări. Această acțiune este permanentă și va elimina întregul progres și toate achizițiile.
Da, îți poți șterge contul și toate datele asociate din meniul de setări. Această acțiune este permanentă și va elimina întregul progres și toate achizițiile.