Mohu smazat svůj účet?
Ano, účet a všechna související data můžete smazat v nabídce nastavení. Tato akce je nevratná a odstraní veškerý váš postup i nákupy.
Ano, účet a všechna související data můžete smazat v nabídce nastavení. Tato akce je nevratná a odstraní veškerý váš postup i nákupy.